perjantai 30. maaliskuuta 2012

Antakaa mahdollisuus!

Mina bustaan, sinä bustaat, hän bustaa, me bustaamme, te bustaatte, he bustaavat. Mikä siinä oikein on että tällainen bustaaminen on alkanut yleistyä ht.netissä?

Jos joku töppää pahasti virtuaalihommissa ja haluaa sitten aloittaa puhtaalla maineella, puhtaalta pöydältä alusta, onko liikaa pyydetty, että muut hyväksyisivät sen ja antaisivat henkilölle uuden mahdollisuuden. Jos itse saisin selville, että joku henkilö on ennen esiintynyt toisella nimellä, ryssinyt jonkun asian pahasti ja vaihtanut sitten nimimerkkiään, en lähtisi huutelemaan koko maailmalle asiasta. Jos tämä henkilö edelleen on epärehellinen, eiköhän se tule selville kuitenkin jossain vaiheessa.

Oon aina ajatellut, ettei tätä juttua kannata ottaa mitenkään vakavasti. Ei mun mielestä se, että joku vaihtaa nimimerkkiään, ole mitenkään maailmaa kaatava asia. Onhan siinä hurjasti tekemistä kun täytyy hankkia kaikki hevoset uudelleen, perustaa uusi talli ja rakentaa uusi ihmissuhdeverkosto. Ei se helppoa ole, eikä sitä kovin moni lähde ihan huvikseen tekemään voidakseen huijata muita.

En tiedä, olenko tässäkin asiassa turhan sinisilmäinen, mutta en vaan suostu ymmärtämään, miksi se toisten bustaaminen on niin kivaa.

Tähän uusimpaan ht.netin juoruun on ottanut kantaa moni. Itse en lähde erittelemään nimiä, kun en tästä tilanteesta mitään tiedä, mutta ymmärrän jollain tasolla myös Jasnyn näkökulman.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti